Ut i Europa

 

Vi sender et reservepreget lag ut på matta mot Sogndal og vinner kontrollert.   Nok en gang senker vi oss litt i andre omgang, men vi holder unna uten å være truet og nå leder vi serien med 11 poeng. Det er vel lov å si at det lukter tidlig potethøst i Orkdal i år.  Samtidig er vi to kamper unna cupfinale.  Det er slett ikke verst å være RBK-supporter om dagen.

Dessverre ble det ikke Champions League og vi har vel ikke riktig ristet av oss skuffelsen etter dritkampen i Nicosia, men nå skal vi slå tilbake!  Vi møter Austria Wien i playoff til Europa League. Et lag vi kan slå, men ikke uten maks innsats. Både fra banen og tribunen.

Når Rosenborg spiller avgjørende kamp om å nå gruppespill i Europa, er det bare én ting som gjelder. Full stadion.  På Øvre Øst skal det stå i overkant av 2000 gærninger som synger til de kjenner blodsmaken og ikke kan prate på ei uke.  Men det alene er ikke nok!  Nå må alle Rosenborgsupportere som har muligheten kjøpe seg billett og møte opp for å støtte Rosenborg til gruppespillet.

Det står om penger, selvsagt, men mye viktigere er det at vi kan få muligheten til å få måle oss mot noen av Europas beste lag. Både spillere, klubb og supportere vokser på å få kjenne på internasjonal motstand, se hvor lista ligger og ha noe å strekke oss mot. Forhåpentligvis kan vi plukke en del poeng og kjempe om avansement også. Men da må vi først komme oss dit!

Billetter kjøper du her og om du har sesongkort så finner du gjenkjøp her.

Dette handler ikke bare om en turnering, det handler ikke bare om å slå Austria Wien og få spille gruppespill. Det handler om stolthet og ære. Det handler om hevn. Og det handler om å bygge oss opp mot fremtidig storhet.

Det gjør vi aller best med fulle tribuner!
Kampen spilles 25. august klokka 1900.  Møt opp så går vi sammen. Ut i Europa!