Gjesteskribent: Lær av dine feil

At Kåre går på den samme taktiske smellen kamp etter kamp er for meg helt utrolig. Han sa at vi skulle lære etter Norrköping-kampene, men gjorde vi det? Nei. Vi lærte ingenting, vi gjorde de samme tabbene, og gikk på den samme smellen. Forskjellen denne gangen var at denne smellen ga et mer fatalt resultat, og vår drøm om europa ble enda engang ødelagt.

Det har vært mye snakk om at vi skulle tilbake til røttene, med Nils sin filosofi og en angrepsvillig fotball. Dette er noe jeg er veldig for, men man må jo også ha ett riktig mannskap til å spille slik fotball. Man må ha spillere som passer inn i den spillestilen, og med riktig mentalitet. Det er akkurat det Rosenborg har, så hvorfor Kåre velger å sette igang et taktikkbytte, sette på bremsene og begynne å forsvare seg kan man spørre seg lenge om. Vi burde gjøre det alle ønsker Rosenborg skal gjøre, og har gjort. Vi gjorde det senest mot Haugesund i år, sett bila i fri og bare rull over dem.

Rosenborg skal ha et lag sterkt nok til å gjøre det, vi skal ALLTID spille på våre premisser, og aldri på motsanderens. Det var det du gjorde feil Kåre, igjen. Feig blir det også at du skal legge skylden på laget, når det er dine taktiske valg som gjør at vi taper. Det er ikke lagets feil at de kollapser når de blir kjørt inn i en defensiv spillestil som ikke passer de.

Michelangelo sa at den som lærer av sine tap, vinner mye. Som du ser, så har vi ikke mye internasjonalt å skryte av med deg enda, Kåre. Så begynn å lær av dine feil, og gi oss de resultatene klubben fortjener, og de vi supporterne fortjener.

Kaptein Sekkepipe