Om Late Barter

Da Late Barter kom ut som fanzine i papirformat i 2008, hadde vi store mål og visjoner om å komme med månedlige utgaver spekkfulle med aktuelle saker som vi var opptatte av. Om det er for å spare miljøet eller om det er fordi vi aldri klarte å komme ut med papirblekka som er grunnen til at vi flytter fra papir til nett kan du selv bare få spekulere i.  Men nå er vi altså på nett, enten du vil eller ikke.

Vi som står bak Late Barter er menn i vår rette alder, brennende opptatt av Rosenborg (med både puck og ball), tribunekultur, musikk, Dahls og Trondheim. Så, der har du sånn circa hva denne nettfanzina kommer til å inneholde.   Om du skulle bli fornærmet, eller ikke liker hva vi skriver, har vi mest lyst til å gi deg fingeren, men om du tar kontakt med oss på en ordentlig måte, vil du oppdage at vi er ganske så reale.

Tifo Trondheim eier og driver latebarter.no, men har intet redaksjonelt ansvar. Den enkelte skribent står selv ansvarlig for sine artikler.

Innhold på denne siden er beskyttet av lov om opphavsrett, eies av Tifo Trondheim og skribentene og kan ikke gjengis uten eksplisitt tillatelse av Tifo Trondheim. Sitering av Late Barter skal skje i tråd med god sitatskikk og henvisning til latebarter.no skal følge.

 

Har du for øvrig lyst til å bidra, kan du bare ta kontakt med oss og fortelle hvem du er og hva du kan bidra med.

 

Heia Rosenborg!