Ventetiden

Hemingway låner oss overskriften.
Å vente. Ligge på været. Smøre seg med tålmodighet. Avvente. Lengselsfull. Savn. Ekspektanse. Forventning. Håpefull. Tensjon. Rastløshet. Uvisshet….

Hva venter oss i årets sesong? Vil vi se Rosenborg som de var på våren i fjor? Eller vil vi se et Rosenborg sånn som de var på høsten i fjor? Vi vet ikke. Vi frykter det verste, håper på det beste.
Håper at de skal sprenge seg ut av startblokkene og maltraktere enhver motstand på banen.
Alle som er glade i Rosenborg går rundt med en felles drøm. Og det er at vi til høsten skal få høre den hymnen vi ble så altfor godt vant til før. Hymnen som kommer til å gi oss frysninger og tårer. Hymnen som bekrefter for oss alle at nå, nå er Rosenborg tilbake. Her har dere oss! Troillongan fra Trondheim.
2015 var en evigvarende lang fest for oss Rosenborgere. Fra bankingen av sunnmøringer i seriestarten til leken Romatur. Fra nedsablingen på åråsen til signingsferden på cupfinalen.
Derfor var det veldig godt når det ble vinterferie, og det er fortsatt godt at det er ferie. Men vi begynner å kjenne på den gryende følelsen igjen. Kjenner at det er sånn kribleri, som sprer seg i fra magen om at det nærmer seg. Rapporter om oppkjøring i syden ramler inn på rbk.no og det meldes om godt salg av sesongkort.
Om ikke lenge får Northug være Nortug og premier league får være noe de som bor der bryr seg om. Vår egen fotball begynner å rulle.

Men enda er det en liten stund til det begynner, og hva skal man ta seg til i ventetiden?
Det bugner over av konserter i Trondheim for tiden. Trøndelag teater kommer med Doppler og på kinoen kryr det med filmer man burde se. Gjør dere ferdig med alt dette nå, for i mars skal du være klar til strid. Klar for å følge Rosenborg inn i en ny storhetstid.

Det er to ting du må få med deg frem mot seriestart. Det ene er Granåsen 10. Februar når det er verdenscup i hopp. Fyll termosen med alkotoddy og sett i marsj. Her kan man få testa om stemmebåndene er klare.
I tillegg hører vi noen rykter om at Tifo Trondheim har fått igjen litt overskudd etter arbeidet med cupfinaletifoen og er så smått igang med å begynne arbeidet til en ny sesong. Ta initiativ selv og send de en melding på facebook hvor du melder deg til tjeneste.

Post navigation