Årets supportercup

Som de bedreviterne vi er, har vi sett på lagene som skal delta på årets cup og her kommer våre tips!

RBKweb
Om de spiller fotball like godt som de (tror de) diskuterer fotball kan de nå langt. Desverre så tror vi at det skal bli tungt. Har forsterket seg fra sist gang ved å ikke ta med nordmøringer. Går videre.

Kvitbyn
Har vunnet de to siste cupene og vil med seier i år sikre seg pokalen til odel og eie. Sterkt lag man må se opp for. Er som ungene som kommer fra favelaene i rio, fotball er den eneste måten å komme seg opp og frem her i livet. Kvitbyn er fra Kolstad, så pass opp. Favoritt.

Twitterlaget
En gjeng som bruker twitter som om det skulle være irc. Kanskje. Vet ingenting om laget bortsett fra at laglederen holder stort sett med alle lagene som finnes. Ryker i gruppespillet.

Kjæglan FC
Ukjent lag. Teit navn. Vi innbiller oss at de er gode. Finalekandidat.

Sportsverein
For et navn! Om man kunne runke et navn, hadde vi glatt runket Sportsverein. Outsider. Går videre

Ultras Nidaros
Vi har fulgt med signeringsprosessen til laglederen. Og han får ALDRI klage på Hoftun igjen. Heldigvis for laget sa de rette nei. Har hentet en del gode spillere. Men samspill er nok fraværende. Men kan gå videre om de rette spillerne får beholde ballen så mye som mulig for seg selv.

TT Fotball
Pluss for draktene. Mangler en rekke viktige spillere. Kan komme et stykke om spillerne holder seg hjemme fra byen fredagen.

Engtrøs Engler
Hdde det vært cricket eller skreifiske hadde disse guttene med det frekke lagnavnet vunnet lett. Små og lette. Kan gå langt om de unngår å møte fysiske lag.

Buvika Hooligans
Ingen fra Buvika er edru på en lørdag. Hadde en del spillere som hadde sett en fotball før i fjor, om de unngår fylle-fella kan de nå et stykke.

Liggeunderlaget
Med det navnet høres de ut som en bedagelig gjeng. Sløver seg frem til en sisteplass.

Maxfun FC
Artig og angrepsvillig fotball sikkert? Vi gjetter på favoritt!

Feliz Gym
Se opp for høye spark. Gjennomtrente o2-maskiner. Kan løpe seg inn til selveste finalen.

Gruppe A er dødens gruppe og Kvitbyn er favoritter. Men en fin dag for fotball blir det. Publikum er velkommen!

Regner med alle skal på lerkendal og støtte Rosenborg frem til seier mot Njanne og laget hans. Etter kampen er det ordnet med dj på Kjernenpøbben som skal spille ska/rocksteady og få deg klar til byen. På byen er det ordnet gratis inngang før kl 24 for de med kampbillett på Gossip og god pris på drikke (29,- for carlsberg og 49,- for rom&cola

Post navigation

5 comments for “Årets supportercup

 1. 27/08/2013 at 21:13

  Maxfun møtte ikke opp i fjor. Fare for gjentakelse?

 2. 27/08/2013 at 21:14

  Ey!

 3. Håvard L
  27/08/2013 at 21:47

  Teknisk sett er det visstnok ikke lov til å reklamere for alkoholpriser på den måten. Just saying, selv om jeg ikke har planer om å gjøre noe med saken 🙂

 4. Late Barter
  27/08/2013 at 22:01

  Teknisk sett er ikke dette reklame og siden vi i LB på ingen måte er arrangører, er dette innenfor ytringsfriheten og ikke rammet av alkoholloven.

  Så fuck off back to Juvente 🙂

 5. Sarris
  28/08/2013 at 00:32

  Har ikke vunnet i cricket heller. Er da faen ikke inder heller.

Comments are closed.