Hoder må rulle

I kveld bekreftet Erik Hoftun til Tv2 at Rosenborg har lagt inn et tilsvarende bud på Veigar Pall Gunnarson, som det Vålerenga gjorde. Avtaleforslaget innebærer at man skal betale overpris for Johan Anderson og en kunstig lav pris for VPG. Formålet er å la Stabæk unndra midler som normalt skulle gått til Nancy iht en videresalgsavtale mellom Stabæk og Nancy. Vi i Late Barter er på ingen måte noen supermoralister, men den slags taskenspilleri kan ikke Rosenborg være bekjent av.

Etter det Late Barter kjenner til, har en slik avtale vært til behandling på styrerommet i Rosenborg Ballklub. Der skal avtalen ha blitt avvist. Likevel må noen i Rosenborg ha gått inn for en slik manipulert avtale og gått så langt som å gi et tilbud til Stabæk. Vi forventer at alle det gjelder nå befinner seg på brakka for å pakke sakene sine.

Vi skal ikke ha kjeltringer i Rosenborg. Punktum.

-østbyn-

Del artikkel

1 comment for “Hoder må rulle

  1. Mykamel Izded
    08/11/2011 at 21:41

    Fullstendig enig!

Comments are closed.