Torsdag klokken 20.00!

Rosenborg trenger deg på torsdag. Sammen kan vi oppnå alt!

Torsdag kl. 20.00 starter kampen mot Steaua på Lerkendal. Den siste playoff-kampen før gruppespillet i Europa League. Om Rosenborg vinner på torsdag kan det ramle inn så mye som 50 millioner i klubbkassen.
Vi leder 3-0 etter første kamp og vi har alle muligheter til å klare det, om man sammen gjør jobben på torsdag. Rosenborg må gi full spiker på banen, og det er det mye lettere å gjøre med folk på tribunen.
I tillegg er det siste hjemmekamp før en lang og kjedelig landslagspause

Billetter kjøper du forøvrig her:

Kom deg opp av sofaen, og kom deg på kamp!

I skrivende stund er det solgt 8240 solgte billetter. Vi sier som noen trønderske rappere. Dobbel opp skiten! Kom igjen!

Det er forøvrig på plass å minne om hva vi skrev i august i fjor:

Så nei, vi har ikke rablet av når det gjelder 2016. La oss si at rette mann kommer inn i vinter. Vi tar gull i hjemlig serie og spiller på oss erfaring i Europa League i 2015. Sommeren 2016 begynner vi kvalikken som ender opp i Champions League.

Høsten smeller i gang nå. Rosenborg er med på alle fronter. Ser deg på Lerkendal på torsdag!

Sammen kan vi oppnå alt!

Del artikkel