Supportercup 2015 – Lagene

Her kommer en kjapp gjennomgang av årets deltakerlag på supportercupen.

Allstarz
Eneste vi vet om dette laget er at det er en kapitalist som er lagleder. Han har sikkert kjøpt seg et lag i ren røkkestil og kan være et lag å se opp for.

Fk Talentlaus
Levde virkelig opp til navnet sitt i fjor, men vi tror at i år er det et skalkeskjul. Ryktene vil ha det til at de har trent sammen 5 ganger i uka for å gjøre det litt bedre enn i fjor.

Fagerhaug Kickers
Dette er et lag i supportercupens ånd. De er en kompisgjeng fra Oppdal som reiser til Trondheim, spiller litt fotball, drikker og har det gøy. Håper dere vinner både cup og etterfest!

TT Fotball
Ryktene vil ha det til at alt som kryper og går av forsvarsspillere som ikke er blinde er enten bortreist på konsert eller jobb. De avventer en siste signering inn i løpet av kvelden om vedkommende rekker å bli ferdig med å rydde en hekk(!) i hagen sin. Hadde visstnok Ståle Stensaas klar, men han prioriterte familie og ferietur.

FN13
Har alt fra spillere som er fulle døgnet rundt til folk som går rundt og tror de er best i byen til å spille fotball, bare de hadde fått sjangsen. Deres beste spiller har nettopp blitt pappa og sliter nok litt med dårlig søvn. Litt i samme kategori som Fagerhaug Kickers når det gjelder Party Læven, så håper dere går til finalen.

GPT
Det ryktes om store interne stridigheter. Gikk ut enormt høyt før fjorårets cup, landa hardt og brutalt før det hele dro seg skikkelig til. En av de beste spillerne sliter med ødelagt tå etter målfeiring borte mot Sandefjord men skal ha forsterket laget betraktelig det siste døgnet.

Kæm E Kongen?!
Årets mest irriterende navn. Sliter visstnok med frafall og lite spillere. Kommer til å bli en lang dag om man ikke har bytter.

Buvika Hooligans
Laglederen meldte på laget fra Thailand. Etter noen dagers radiotaushet dukken han opp, bare for å avmelde laget igjen. Om det er for det klør i skrittet eller noe annet, vites ikke.

Megafritz United
Laglederen skal visstnok være Nord-Trønder. Om det er på nivå med Jon Olav Hjelde, eller om det er på nivå med Per Verne Rønning vites ikke. Men kan fort være en lei nøtt å møte.

Sportsverein Ducks
Fjorårets vinnerlag som er frekke nok til å stille opp i diverse anglofile drakter. Feirer sikkert seieren i fjor ennå og ryker nok fort ut. Kommer neppe på etterfesten på Three lions men om du er på plattdans i Soknedalen og møter noen i rød anglofil drakt. Har de sikkert vært på cup. Er de glade, vant de hele driten.

Ultras Nidaros
Toppspissen lander i Oslo i kveld etter en uke på fylla i Ungarn og skal kjøre bil til Trondheim og rett på cup. Er en del gode spillere her, men tror ikke de har spilt fotball sammen før, så samspillet kan være det som feller dem.

Hølonda Hooligans.
Det har ikke villet seg for dette laget tidligere. Sliter med å score mål og lagledelsen har tidligere ikke sett kompetent nok til å kunne ta laget et steg videre. I år har de deriomot truet et par til å trappe ned fra 2.divisjon til 6. divisjon slik at de skulle være tilgjengelige for årets cup. Om på grunn av det, er de plutselig årets favoritter.

Skal du ikke spille selv? Kom og se. Og sleng deg med på cupfesten på Three Lions på kvelden!

Heia fotball!

Del artikkel