Kvit

Siden kjernenturen er for lengst utsolgt har vi sjekket for deg. Det er fortsatt mulig å komme seg til Oslo for en rimelig penge for å få med seg lørdagens kamp mot Vålerengen. Både ved fly, tog og buss. Gå sammen med kompiser og sett ivei med bil er også mulig. Eller gå sammen med flere og lei en 9-seter.

Og når du kommer til Ullevaal. Husk at det er hvitt bortefelt som gjelder. Det betyr at du må iføre deg noe hvitt på overkroppen. En felles farge på hele bortefeltet ser ganske så magisk ut, så vi håper alle følger oppfordringen.

Tradisjonen tro, blir det nok også i år flere bortesupportere enn hjemmesupportere når vi besøker Ullevaal. Det blir garantert god stemning.

Rosenborg ser bedre ut borte enn hjemme, så dette kan du ikke gå glipp av.  Toppkamp og halloi.

Sammen kan vi oppnå alt!

 

 

 

 

Del artikkel