Pstereo dag 3

Trippel opp, trippel opp skiten, det e bare å gang det med tre

Østbyn har rett i alt han skrev om Pstereo dag 2. Og jeg er helt enig i at jeg ikke likte The Fjords i det hele tatt.

Og Tungtvann. Herrefred for en konsert. Alle stod bare å glisa. Det var herlig!

Så til Franz Ferdinand. Det var en bra konsert. Faktisk en ganske så god konsert. Mye folk også. Men burde i mine øyne ikke avslutta festivalen. På samme måte som The XX ikke burde avslutta fjorårets. Det er bra, men litt for pusete.
Er helt enig med Adressa i at det mangler noen skikkelig store headlinere som kan dele gresstråene på marinen i to.
Man kan selvfølgelig si at det ikke treng noe større, siden man selger ut uansett, men det tror jeg er at opplevelsen Pstereo selger like mye som musikkfestivalen Pstereo. Og det kan funke i noen år det, men det er begrensa hvor mange år man vil ut med så mye penger for å komme og høre på noen få band man liker.
Bandene vi satte mest pris på Pstereo i år, kunne vi like gjerne hørt på Byscenen eller Blæst. Men så er kanskje ikke vi helt målgruppen til festivalen heller? Skjønt, de blakke hipsterne som går rundt og plukker ølglass for å pante seg til en ny øl trenger noen til å kjøpe seg øl først og gi de det tomme glasset også. (I overkant dyr øl når alle i barene jobber frivillig forøvrig)

Pstereo dag 3 ja, det er jo bare tull, for det var ingen dag tre. Men etter en liten bytur havnet man på et nachspiel med både Tungtvann, Franz Ferdinand og Ben baller, og det var utrolig kult! Så det var nesten som dag 3 av festivalen. På samme nach var det en svenske som hadde putta i seg noe utrolig dårlig sopp. Han satt og kjefta på seg selv ustanselig. Prøvde å få han til å rette sinnet sitt mot en jeg hadde med meg men han forstod ikke bæra av det jeg sa.

Tilbake til avslutningen av Pstereo. Franz Ferdinand leverte bra, og folk var skikkelig med på 1 sang. Men man må da gå ut med et smell? Litt sånn:

Det hadde vært så sykt det!

Nå ser jeg at jeg har vært i overkant kritisk. For å runde opp da, så kan jeg komme med noe ønsker til neste år: Reunion med ett av bandene til Thåstrøm, Dropkick Murphys, Major Lazer, Gogol Bordello og Prodigy! (Kanskje ikke så mainstream som jeg gnålte om lengre opp her, men om f.eks Gogol Bordello avslutter neste års festival kommer avslutningen til å være alt annet enn daff)

Del artikkel