Pstereo!

Pstereo til helga! Og siden vi er av den gode snille typen, hjelper vi deg med hva du MÅ få med deg.

Du må komme tidlig på fredagen. Stein Torleif Bjella er ikke helt min kopp te, men det er en headliner for mange som skal ivei. I tillegg har han med seg Svartlamon Hardkor. Og de sprenger kulhetsskalaen. 17:15 på fredag.

Hedvig Mollestad Trio spiller kl 1630 og det er kult nok det, men da må de får nesten bare spille litt i bakgrunnen mens du fikser deg opp med bonger for kvelden og sånn der. Eller nei vent, er vel slutt på bonger nå, sånn fancy kontantkort i år vel. Men iallefall da. Etter Bjella er ferdig kan du bare sose litt rundt og sjekke ut de bandene vi ikke nevner. Men kl 19:05 må du være klar foran Elvescenen igjen. Da kommer fete Skambankt på scenen

Etter Skambankt har vi ingen gode tips til deg på ei stund, du får heller bare tusle litt rundt og stoppe opp der det spilles god musikk før du helt på slutten vil få litt problemer med å velge. Eller du har sikkert ikke det, men du bør ha det. For samtidig som den store headlineren Biffy Clyro avslutter kvelden på den store scenen, spiller Blomst på urørt-scenen. Og Blomst. Det er fette nais (som noen som skal opptre på lørdag ville sagt det, mer om dem senere)
Biffy Clyro:

Men anbefalingen vår er å få sjekket ut Blomst. Det er gull.

Hva du gjør videre utover natten skal vi ikke legge oss nevneverdig opp i, men bruk kondom om du plutselig skulle være naken sammen med noen andre med samme intensjoner som deg selv. (Om det er bare du som har den intensjonen, så vennligst ikke gjør noe)

Så er det lørdag. Har du barn, må du sjekke ut dagprogrammet, det bruker å være bra. På kvelden MÅ du få med deg Johndoe kl 17:35. Du MÅ!

Klokka 19:20 på samme scene er på tide med Kvelertak. Og det anbefales sannelig det også

Klokken 20:15 må du komme deg bort til Basstionen. Elliphant skal ha deg til å danse. Så dans

så kan du tusle tilbake til hovedområdet hvor du nå helt sikkert vil finne haugvis med jenter. Highasakite spiller på Elvescenen kl 21:05

Men hold deg litt i bakgrunnen i nærheten av barene, for det er viktig med en god mengde væske innabords når neste artist står klar på Kanonscenen. (De burde vært på hovedscenen forøvrig)
De har hatt pause i en hel haug med år, de kryper ut fra hulene sine for å spille to konserter i år. En i bodø, og på marinen er hos oss på lørdag. De har fått fiksa seg ekstra bass på scenen. Dette blir fett. Det blir Tungt. Det blir Vann. Taket, om det hadde vært noe, hadde stått i brann. Fette nais!
21:55

22:50 kommer Franz Ferdinand på scenen for å avslutte det hele, og det må du få med deg!

Da har vi guidet deg igjennom to kvelder med musikk på marinen. Men som alltid er det plutselig et band man oppdager når man først er der som man liker godt.
Kanskje det blir med St.Vincent allerede på fredagen?

Ha en god festival, det skal iallefall vi ha!

Del artikkel