Late Barter oppdager verdensveven

Vi har brukt all vår fritid så lenge vi kan huske på Rosenborg. Opptatt av dugnader, tifo, papirfanziner,  borteturer, øldrikking, sangmøter og alt annet som hører med, har vi ikke hatt tid til å finne på-knappen på edb-maskina.  Nå har alderen tatt livet av vår gamle Smith Premier og etter å ha lett byen rundt etter en skrivemaskinreparatør, var det noen som fortalte oss om internett. Vi har ingen tro på at det kommer til å ta av, men vi satser på å hive oss på bølgen så lenge den varer.

Hva kommer du til å finne her på latebarter.no? Fokus vil ligge der det alltid har gjort for Late Barter, på Rosenborg, Trondheim og supporterkultur. Med små drypp om øl, burger, musikk, couture og alt annet som fotballsupportere kan være opptatt av. Det kommer ikke til å bli velskrevet. Det kommer ikke til å være morsomt. Det kommer til å være svada. Og likevel kommer du til å bokmerke siden og klikke deg inn hver dag. Så jævla kule synes du nemlig at vi er.

Post navigation